Om Delfin Handy Gulve

Delfin handy Gulve håndterer en bred vifte af gulvopgaver og maleropgaver for mange forskellige kunder. Om det er afhøvling, slibning, efterbehandling, gulvlægning samt malerarbejde, kan vi stå til rådighed.

Delfin handy Gulve udfører også vedligeholdelse af din bolig ,ud fra dine ønsker og behov. Tag en snak med os om hvad der er muligt.

Bag virksomheden står Finn Schroll, som siden 1990 har sørget for solide gulvløsninger i alt fra små lejligheder til store erhvervsbygninger.

Stor erfaring

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel vejledning gennem hele processen. Fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet.

Delfin Handy Gulve er kendetegnet ved kvalitet og service i topklasse. Vi bestræber os altid på at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen.

Konkurrencedygtige priser

Dialogen er vigtigt for at sikre det bedst mulige resultat, og derfor kommer vi altid ud til vores kunder inden opgavens start.
På den måde får vi et godt indtryk af det forestående arbejde, så du er sikker på en løsning, der matcher dine behov.

Har du en aftale med os, kan du altid regne med, at vi kommer til tiden, og vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige priser i alle henseender.

 

Vi har fokus på din tilfredshed – hele vejen igennem.