Gulvafhøvling

Ofte har ældre gulve brug for en afhøvling og efterfølgende slibning for at sikre det bedst mulige resultat.

Forskellen på en gulvafslibning og gulvafhøvling er, at gulvafslibningen foregår med sandpapir og gør gulvet glat samt klar til efterbehandling. Afhøvlingen foregår med knive, hvilket retter gulvet op og fjerner skævheder, og alle søm bliver dykket inden gulvene høvles.

Gulvene bliver som nye

Det kræver erfaring at lave et flot og holdbart gulv. Erfaring, som Delfin Handy Gulve er specialister I, og som vi hver dag bruger i vores arbejde, når vores kunder søger professionel vejledning om bl.a. afhøvling af gulve.

Delfin Handy Gulve udfører afhøvling, slibning og efterbehandling, som gør gulvet så flot som nyt. Inden opgavens start er vi i grundig dialog med dig, så vi er sikre på at få afstemt forventningerne, og så vi bliver klar over dine ønsker og behov.

Det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Loyal hele vejen

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi sørger altid for at informere om fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige løsninger, ligesom at vi naturligvis altid overholder alle aftalte betingelser, leveringstider og priser.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde med afhøvling af gulve, ring gerne og få en dialog med os, og vi kommer gerne ud og kigger på dine gulve.